Vlastnosti silikonového pouzdra

  • Vlastnosti silikonového pouzdra

    2. 6. 2021 By 0 comments

    Je velmi levné – cena těchto výrobků je natolik nízká, že není problém pořídit si těchto pouzder více v různých barvách a prostřídat je mezi sebou podle nálady či příležitosti. Bývají levnější, než mnohé oděvy, např. trička či košile, které také oblékáte podle momentálního vkusu.

    Není to silikon – lidově se mu říká „silikon“, ale ve skutečnosti se jedná o polyuretan, který se silikonu pouze podobá svými vlastnostmi, ovšem je zdravotně nezávadný, poměrně pevný a odolný a zároveň pružný a příjemný na dotek.

    práce s mobilem

    Jednoduše se používá – mobil pouze zastrčíte do vaničky, která má přesné rozměry a zhotovené výřezy na všech důležitých místech. Během několika sekund máte kryt nasazený a nic víc není třeba, žádné upínání, zacvakávání atd. Mobil v „silikonu“ sám drží velmi pevně a stabilně.

    mobil v ruce

    Dobře se čistí od běžných nečistot – od běžného zašpinění jej snadno vyčistíte běžnými saponáty, nevýhodou polyuretanu je, že časem může ztrácet barvu a žloutnout, hlavně při dlouhodobém pobytu na slunci. Někteří lidé doporučují mýdlo a jemný kartáček, jiní jedlou sodu, někdo vyzkoušel prací prášek na bílé prádlo atd. Při šetrném zacházení s mobilem i s pouzdrem vám však „silikon“ vydrží řadu měsíců, a pokud máte krytů víc, a jsou uložené v šuplíku mimo denní světlo, pak je všechny můžete mít i několik let a třeba přežijí i váš mobil.

    Jsou vhodným dárkem – pěkným a zajímavě řešeným obalem z TPU (z termoplastického polyuretanu) uděláte radost svým blízkým, i když už nějaký podobný výrobek vlastní. Výhodou je snadná výměna během okamžiku, a tak se obdarovaní mohou těšit z více různorodých řešení, která mohou mít ve společnosti, v zaměstnání či doma jako vhodný oděvní doplněk. S pěkným TPU krytem Xiaomi Redmi Note 7 můžete zamířit i na oslavu nebo pracovní pohovor, kde může mnohé prozradit o vašem vkusu a životním stylu.

To Top