Vstoupíte-li do cukrárny, možná uctíte vůni kávy či ovocného čaje a spolu s tím i mnoha druhů sladkých zákusků – kremrolí, laskonek, větrníků, rakviček a dalších pamlsků. Osladit si život může být vcelku příjemné, ale v klasické cukrárně se příliš nepočítá s něčím zdravotně prospěšným, bohužel se řada cukrářských výrobků zhotovuje z bílé mouky a bílého cukru a tyto suroviny postrádají důležité živiny a také vlákninu. Existují však i provozovny, kde se prodává sladké pečivo nebo zákusky z celozrnné mouky, a kde se namísto řepného rafinovaného cukru používá jiná, zdravější forma sladidla. Jestliže se k těmto provozům chcete připojit a nabízet lidem především kvalitu za rozumnou cenu a konkurovat klasickým cukrárnám, mohl by se vám hodit CUKRÁŘSKÝ řezaný balicí papír. S touto klasikou uspějete při výdeji zboží z několika důvodů:
Papír je zdravotně naprosto nezávadný – také vám nevyhovuje balení různých zákusků či pečiva do plastových fólií? Ty z polypropylenu jsou ještě únosné, ale pokud někdo využívá k balení polyetylenové sáčky, ta mohou vtisknout zboží uvnitř nezaměnitelnou pachuť a odporný odér. Tohle se vám ale nemůže stát u balicího papíru, který ani nezapáchá, ani nevylučuje žádné škodliviny.
Je levný – balicí papír není drahý, zároveň je dobře dostupný a můžete do něj zabalit i něco jiného. Například pokud chcete někomu odeslat balíček, lze jej využít jako balicí a výplňový materiál do kartonové krabice.
Je to druhotná surovina – papír je možné vyhodit do kontejneru s tříděným odpadem a využít jej jako druhotnou surovinu. Z recyklovaného papíru se pak dá vyrobit spousta užitečných předmětů.
V přírodě se snadno rozloží – balicí papír se v přírodě rozkládá velmi rychle a navíc k jeho výrobě není zapotřebí ropa jako výchozí surovina. Papír také nepodporuje produkci mikroplastů, což je problém právě plastových obalů.
Vstoupíte-li do cukrárny, možná uctíte vůni kávy či ovocného čaje a spolu s tím i mnoha druhů sladkých zákusků – kremrolí, laskonek, větrníků, rakviček a dalších pamlsků. Osladit si život může být vcelku příjemné, ale v klasické cukrárně se příliš nepočítá s něčím zdravotně prospěšným, bohužel se řada cukrářských výrobků zhotovuje z bílé mouky a bílého cukru a tyto suroviny postrádají důležité živiny a také vlákninu. Existují však i provozovny, kde se prodává sladké pečivo nebo zákusky z celozrnné mouky, a kde se namísto řepného rafinovaného cukru používá jiná, zdravější forma sladidla. Jestliže se k těmto provozům chcete připojit a nabízet lidem především kvalitu za rozumnou cenu a konkurovat klasickým cukrárnám, mohl by se vám hodit CUKRÁŘSKÝ řezaný balicí papír. S touto klasikou uspějete při výdeji zboží z několika důvodů:
Papír je zdravotně naprosto nezávadný – také vám nevyhovuje balení různých zákusků či pečiva do plastových fólií? Ty z polypropylenu jsou ještě únosné, ale pokud někdo využívá k balení polyetylenové sáčky, ta mohou vtisknout zboží uvnitř nezaměnitelnou pachuť a odporný odér. Tohle se vám ale nemůže stát u balicího papíru, který ani nezapáchá, ani nevylučuje žádné škodliviny.
Je levný – balicí papír není drahý, zároveň je dobře dostupný a můžete do něj zabalit i něco jiného. Například pokud chcete někomu odeslat balíček, lze jej využít jako balicí a výplňový materiál do kartonové krabice.
Je to druhotná surovina – papír je možné vyhodit do kontejneru s tříděným odpadem a využít jej jako druhotnou surovinu. Z recyklovaného papíru se pak dá vyrobit spousta užitečných předmětů.
V přírodě se snadno rozloží – balicí papír se v přírodě rozkládá velmi rychle a navíc k jeho výrobě není zapotřebí ropa jako výchozí surovina. Papír také nepodporuje produkci mikroplastů, což je problém právě plastových obalů.